XHANARI.COM

VJEN SË
SHPEJTI

Për herë të parë në Shqipëri dhe Kosovë vjen online një nga emrat më të njohur për tregëtimin e çdo produkti në fushën e agrikulturës: fara, fertilizues, pesticide, fidanë, sisteme ujitjeje, vegla pune, etj.

0 days 00 hr 00 min 00 sc

NA DËRGONI MESAZH

  INFORMACION KONTAKTI

  Z. Industriale, Rr. Zinxhira
  Gjirokastër, AL 6001
  Shqipëri

  +355-69-721-4416

  info@xhanari.com
  www.xhanari.com

  Keni ndonjë pyetje ose dëshironi tju kontaktojmë paraprakisht për çështje biznesi apo diçka tjetër? Na dërgoni një email dhe do të jemi me ju së shpejti!