Po shfaqen krejt 7 përfundimet

Fidan Kivi (Femër) Vazo

800 L
Fidan Kivi (Femër) fidan 1-vjeçar në vazo Italian. Shërben për polenizimin me kivin mashkull. Bima është kacavjerrëse gjetherënëse

Fidan Kivi (Mashkull) Vazo

800 L
Fidan Kivi Mashkull fidan 1-vjeçar në vazo import Italian. Shërben për polenizimin me kivin femër. Bima është kacavjerrëse gjetherënëse

Limon Italian Lunario ne Vazo

2400 L
Bimë rreth 2-3 vjeçare, në vazo me nënshartesë nano, e lartë rreth 70-80cm, peshë 10kg. Nënshartesë nano. Limoni Meyer mund të rezistoje deri ne temperatura dimërore -8° C. Mund të rimbillet në vazo por edhe në tokë të hapur aty ku klima e lejon.

Limon Italian Meyer ne Vazo

2400 L
Bimë rreth 2-3 vjeçare, në vazo me nënshartesë nano, e lartë rreth 70-80cm, peshë 10kg. Limoni Meyer mund të rezistoje deri ne temperatura dimërore -8° C. Mund të rimbillet në vazo por edhe në tokë të hapur aty ku klima e lejon.

Ulli Arbequina (Spanjoll) 1-vjeçar

400 L
Ulli 1 vjeçar, me kubik, me prodhimtari të lartë dhe konstante me fruta sferike që prodhojnë vaj me cilësi të shkëlqyer. Lartësia rreth 70-80cm. Pesha 4kg. I përshtatshëm për mbjellje në vazo ose tokë të hapur.

Ulli Frantoi 2-vjeçar

500 L
Ulli 2-vjeçar, me kubik, lartësia 130-150cm. Pesha 6kg. Mund të rezistojë deri në -8°-11°C. Rezistent ndaj thatësirës dhe erërave të forta, pak rezistent ndaj lagështirës. I përshtatshëm për mbjellje në vazo ose tokë të hapur.

Ulli Leccino 2-vjeçar

500 L
Ulli 2-vjeçar, me kubik, me prodhimtari të mirë, kokrra të zeza dhe formë të zgjatur që prodhojnë vaj të përshtatshëm për konsum tryeze. Lartësia 130-150cm. Pesha 6kg. I përshtatshëm për mbjellje në vazo ose tokë të hapur.