Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Eleones 22-5-11+2MgO+0.3B 25kg

2490 L
Eleones 22-5-11 është pleh posaçërisht për kulturën e Ullirit,Lajthisë,Arrët deri 5-vjeçare dhe pemë të tjera drufrutore në zhvillim.

Planterra 12-12-17+2MgO+TE 25kg

2490 L
Planterra 12-12-17+2MgO+TE  (9 elementë) Pleh kokrrizor me formulë të balancuar, për Pemë Frutore të ndryshme, Agrume, Perime, etj. Planterra 12-12-17+2MgO+TE