Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Arre e Kuqe

1220 L
Arre e kuqe variteti Robert Livermoore Fidan 2-vjecar me rrenje te hapura.

Fidan Arre Chandler (Arra Turke)

600 L
Fidan Arre Chandler (Arra Turke) është fidani jonë i arrave më i shitur. Chandler është varietet me produktivitet të lartë i përshtatshëm për mbjellje masive.

Lajthi Tondo Romano rr.hapur 1-vjeçare

400 L
Lajthi Tondo Romano është varitet lajthie italiane tepër i përhapur. Frut kokërrmadh dhe rendiment i shkëlqyer. Piqet në shtator.