Po shfaqen krejt 10 përfundimet

Dardhe Abate Fetel rr.hapur 1-vjeçare

200 L
Dardhe Abate Fetel rr.hapur është një varietet dardhash të vonshme të shtatorit: piqet nga shtatori dhe tregtohet deri në janar.

Dardhe Abate Fetel Vazo 3-vjeçare

600 L
Dardhe Abate Fetel Vazo është një varietet dardhash të vonshme të shtatorit: piqet nga shtatori dhe tregtohet deri në janar.

Dardhe Coscia rr.hapur 1-vjeçare

200 L
Dardhe Coscia rr.hapur është një varietet dardhash të hershme të verës: piqet nga korriku dhe tregtohet deri në shtator.

Dardhe Coscia Vazo 3-vjeçare

600 L
Dardhe Coscia Vazo është një varietet dardhash të hershme të verës: piqet nga korriku dhe tregtohet deri në shtator.

Fidan Kivi (Femër) Vazo

800 L
Fidan Kivi (Femër) fidan 1-vjeçar në vazo Italian. Shërben për polenizimin me kivin mashkull. Bima është kacavjerrëse gjetherënëse

Fidan Kivi (Mashkull) Vazo

800 L
Fidan Kivi Mashkull fidan 1-vjeçar në vazo import Italian. Shërben për polenizimin me kivin femër. Bima është kacavjerrëse gjetherënëse

Mollë Golden rr.hapur 1-vjeçare

200 L
Mollë Golden rr.hapur është tepër e njohur me konsumatorët. Ka prodhimtari të shkëlqyer, frut mesatarisht të madh dhe piqet në tetor.

Mollë Golden Vazo 3-vjeçare

600 L
Mollë Golden Vazo është tepër e njohur me konsumatorët. Ka prodhimtari të shkëlqyer, frut mesatarisht të madh dhe piqet në tetor.

Qershi Ferrovia rr.hapur 1-vjeçare

200 L
Qershi Ferrovia Vazo është varietet qershie e vonshme. Frut i madh, i kuq i errët, i rrumbullakët në formë zemre. Piqet rreth 15 qershorit.

Qershi Ferrovia Vazo 3-vjeçare

600 L
Qershi Ferrovia Vazo është varietet qershie e vonshme. Frut i madh, i kuq i errët, i rrumbullakët në formë zemre. Piqet rreth 15 qershorit.