Na kontaktoni

Ne do t'ju përgjigjemi pyetjeve rreth produkteve, në lidhje me shitjtet online, biznesin ose çdo pyetjeje tjetër që mund të keni.

ADRESA

Rr. Zinxhira, Gjirokastër, Shqipëri

TELEFONI

+355-69-721-4416

EMAIL

info@xhanari.com

UEBSAJT

www.xhanari.com

Merrni përgjigjet e të gjitha pyetjeve që mund të keni.

Do t'ju përgjigjemi këtu të gjitha pyetjeve që mund te keni.

Të hënën deri të shtunën nga 08:00 deri në 17:00

NA DËRGONI MESAZH

  INFORMACION KONTAKTI

  Z. Industriale, Rr. Zinxhira
  Gjirokastër, AL 6001
  Shqipëri

  +355-69-721-4416

  info@xhanari.com
  www.xhanari.com

  Keni ndonjë pyetje ose dëshironi tju kontaktojmë paraprakisht për çështje biznesi apo diçka tjetër? Na dërgoni një email dhe do të jemi me ju së shpejti!