Po shfaqet përfundimi i vetëm

Lajthi Tondo Romano rr.hapur 1-vjeçare

400 L
Lajthi Tondo Romano është varitet lajthie italiane tepër i përhapur. Frut kokërrmadh dhe rendiment i shkëlqyer. Piqet në shtator.