NJË GAMË E GJERË PRODUKTESH

KATEGORITË KRYESORE

Tek ne do të gjeni vetëm produkte cilësore dhe të një standarti të lartë të cilat vijnë direkt nga kompanitë lider në fushën e agrikulturës

Farmacia bujqësore (6)

Fidanë (28)

Bimë dekorative (7)

Plehra kimike & ushqyes (2)

PRODUKTET TË NJË CILËSIE TË LARTË

PRODUKTET MË TË KËRKUARA

Produktet cilësore që ne tregëtojmë i kontribuojnë një shëndeti sa më të mirë për njerëzit, kafshët dhe bimët

(VIJNË SË SHPEJTI!)

Actellic 50 EC 50ml

350 L
Përdoret 0,1 – 0,2 litra ACTELLIC 50 EC për dynym. Kur bëhen trajtime tokësore përdoren 50 – 70 litra ujë për dynym. Në rastin e spërkatjeve ajrore përdoren 2 – 3 litra ujë për dynym. Gjatë trajtimit të sigurohet një lagie e mirë e masës vegjetative.

Arre e Kuqe

1220 L
Arre e kuqe variteti Robert Livermoore Fidan 2-vjecar me rrenje te hapura.

Biolid Up 100ml

300 L
Përbërja Vaj mineral CAS 97862-82-3 (me 95% tretshmëri) 80%

Biolid Up 1lt

1600 L
Përbërja Vaj mineral CAS 97862-82-3 (me 95% tretshmëri) 80%

Black Magic 1-vjeçar

150 L
Black Magic, fidan njëvjeçar me rrënjë të hapura, standart Europian. Rrush kokërrmadh. Përdoret për konsum tavoline.

Cardinal 1-vjeçar

150 L
Cardinal, fidan rrushi njëvjeçar me rrënjë të hapura, standart Europian. Rrush kokërrmadh. Përdoret për konsum tavoline dhe lëngje. SKEDA TEKNIKE

Cuprablau 500gr

900 L
Cuprablau është fungicid baktericid bakri me veprim kontakti Permbajtja: 61.5% Oksiklorur bakri (35% Cu metalik)

Dardhe Abate Fetel rr.hapur 1-vjeçare

200 L
Dardhe Abate Fetel rr.hapur është një varietet dardhash të vonshme të shtatorit: piqet nga shtatori dhe tregtohet deri në janar.
PRODUCT LANDING PAGE

Vitra Chair -
Classic Design.

DESIGNER:

Charles, Ray Eames

MATERIALS:

Wood, Leather, Metal

CLIENT:

Woodmart, Basel

$1999.00

PRODUCT LANDING PAGE

Woodspot -
Lamp by Seletti.

DESIGNER:

Ghislain Magrite

MATERIALS:

Wood, Leather, Metal

CLIENT:

Woodmart, Basel

$240.00

FARMACI AGRO-BUJQËSORE

RRETH XHANARI SHPK

Ne jemi kompania e parë e shitjeve online për çdo artikull bujqësor në Shqipëri. Fillimet e kompanisë në tregëtinë e sektorit bujqësor datojnë qysh në 1992. Kompania është e licensuar dhe specializuar edhe në realizimin e shërbimit të dezinfektimit, dezinsektimit, deratizimit (DDD) të ambjenteve publike dhe private në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë.

ABONOHU PËR TË REJAT E FUNDIT

Të dhënat do të përpunohen në përputhje me Politikën e Privatësisë.

HISTORI SUKSESI

LAJMET E FUNDIT PËR NE

Përpjekje e përbashkët për të rritur cilesinë e jetesës