OUR ADDRESS

New York

56 E. Fieldstone Street
Summerville, SC 29483

Email:  xtemos@gmail.com
Phone:  +18 (0) 545 77 32

Paris

28 Boulevard des
Capucines, 75009

Email:  xtemos@gmail.com
Phone:  +18 (0) 545 77 32

CONTACT US

Whether you’re looking for answers, would like to solve a problem, or just want to let us know how we did, you’ll find.

NA DËRGONI MESAZH

  INFORMACION KONTAKTI

  Z. Industriale, Rr. Zinxhira
  Gjirokastër, AL 6001
  Shqipëri

  +355-69-721-4416

  info@xhanari.com
  www.xhanari.com

  Keni ndonjë pyetje ose dëshironi tju kontaktojmë paraprakisht për çështje biznesi apo diçka tjetër? Na dërgoni një email dhe do të jemi me ju së shpejti!