PAGE NOT FOUND

This is somewhat embarrassing, isn’t it? It looks like nothing was found at this location.

NA DËRGONI MESAZH

  INFORMACION KONTAKTI

  Z. Industriale, Rr. Zinxhira
  Gjirokastër, AL 6001
  Shqipëri

  +355-69-721-4416

  info@xhanari.com
  www.xhanari.com

  Keni ndonjë pyetje ose dëshironi tju kontaktojmë paraprakisht për çështje biznesi apo diçka tjetër? Na dërgoni një email dhe do të jemi me ju së shpejti!