Po shfaqet përfundimi i vetëm

Ulli Arbequina (Spanjoll) 1-vjeçar

400 L
Ulli 1 vjeçar, me kubik, me prodhimtari të lartë dhe konstante me fruta sferike që prodhojnë vaj me cilësi të shkëlqyer. Lartësia rreth 70-80cm. Pesha 4kg. I përshtatshëm për mbjellje në vazo ose tokë të hapur.