Po shfaqen krejt 12 përfundimet

Black Magic 1-vjeçar

150 L
Black Magic, fidan njëvjeçar me rrënjë të hapura, standart Europian. Rrush kokërrmadh. Përdoret për konsum tavoline.

Cardinal 1-vjeçar

150 L
Cardinal, fidan rrushi njëvjeçar me rrënjë të hapura, standart Europian. Rrush kokërrmadh. Përdoret për konsum tavoline dhe lëngje. SKEDA TEKNIKE

Dardhe Coscia Vazo 3-vjeçare

600 L
Dardhe Coscia Vazo është një varietet dardhash të hershme të verës: piqet nga korriku dhe tregtohet deri në shtator.

Limon Italian Lunario ne Vazo

2400 L
Bimë rreth 2-3 vjeçare, në vazo me nënshartesë nano, e lartë rreth 70-80cm, peshë 10kg. Nënshartesë nano. Limoni Meyer mund të rezistoje deri ne temperatura dimërore -8° C. Mund të rimbillet në vazo por edhe në tokë të hapur aty ku klima e lejon.

Matilde 1-vjeçar

150 L
Matilde, fidan rrushi njëvjeçar me rrënjë të hapura, standart Europian. Rrush kokërrmadh. Përdoret për konsum tavoline dhe lëngje. SKEDA TEKNIKE

Merlot 1-vjeçar

150 L
Merlot, fidan rrushi njëvjeçar me rrënjë të hapura, standart Europian. Rrush kokërrmadh. Përdoret për konsum tavoline dhe lëngje.

Mollë Golden rr.hapur 1-vjeçare

200 L
Mollë Golden rr.hapur është tepër e njohur me konsumatorët. Ka prodhimtari të shkëlqyer, frut mesatarisht të madh dhe piqet në tetor.

Mollë Golden Vazo 3-vjeçare

600 L
Mollë Golden Vazo është tepër e njohur me konsumatorët. Ka prodhimtari të shkëlqyer, frut mesatarisht të madh dhe piqet në tetor.

Muskat Ada 1-vjeçar

150 L
Muskat Ada, fidan rrushi njëvjeçar me rrënjë të hapura, standart Europian. Rrush kokërrmesatar. Përdoret për konsum tavoline dhe lëngje.

Muskat Hamburg 1-vjeçar

150 L
Muskat Hamburg, fidan rrushi njëvjeçar me rrënjë të hapura, standart Europian. Rrush kokërrmesatar. Përdoret për konsum tavoline dhe lëngje.

Rrush pa fara Attiki 1-vjeçar

150 L
Rrush pa fara Attiki, fidan njëvjeçar me rrënjë të hapura, standart Europian. Rrush kokërrmadh. Përdoret për konsum tavoline.

Ulli Leccino 2-vjeçar

500 L
Ulli 2-vjeçar, me kubik, me prodhimtari të mirë, kokrra të zeza dhe formë të zgjatur që prodhojnë vaj të përshtatshëm për konsum tryeze. Lartësia 130-150cm. Pesha 6kg. I përshtatshëm për mbjellje në vazo ose tokë të hapur.