Po shfaqet përfundimi i vetëm

Ulli Frantoi 2-vjeçar

500 L
Ulli 2-vjeçar, me kubik, lartësia 130-150cm. Pesha 6kg. Mund të rezistojë deri në -8°-11°C. Rezistent ndaj thatësirës dhe erërave të forta, pak rezistent ndaj lagështirës. I përshtatshëm për mbjellje në vazo ose tokë të hapur.