Po shfaqen krejt 6 përfundimet

Cardinal 1-vjeçar

150 L
Cardinal, fidan rrushi njëvjeçar me rrënjë të hapura, standart Europian. Rrush kokërrmadh. Përdoret për konsum tavoline dhe lëngje. SKEDA TEKNIKE

Matilde 1-vjeçar

150 L
Matilde, fidan rrushi njëvjeçar me rrënjë të hapura, standart Europian. Rrush kokërrmadh. Përdoret për konsum tavoline dhe lëngje. SKEDA TEKNIKE

Muskat Ada 1-vjeçar

150 L
Muskat Ada, fidan rrushi njëvjeçar me rrënjë të hapura, standart Europian. Rrush kokërrmesatar. Përdoret për konsum tavoline dhe lëngje.

Qershi Ferrovia rr.hapur 1-vjeçare

200 L
Qershi Ferrovia Vazo është varietet qershie e vonshme. Frut i madh, i kuq i errët, i rrumbullakët në formë zemre. Piqet rreth 15 qershorit.

Qershi Ferrovia Vazo 3-vjeçare

600 L
Qershi Ferrovia Vazo është varietet qershie e vonshme. Frut i madh, i kuq i errët, i rrumbullakët në formë zemre. Piqet rreth 15 qershorit.

Victoria 1-vjeçar

150 L
Victoria, fidan njëvjeçar me rrënjë të hapura, standart Europian. Rrush mesatarisht i madh. Përdoret për konsum tavoline.