Po shfaqet përfundimi i vetëm

Merlot 1-vjeçar

150 L
Merlot, fidan rrushi njëvjeçar me rrënjë të hapura, standart Europian. Rrush kokërrmadh. Përdoret për konsum tavoline dhe lëngje.