Po shfaqet përfundimi i vetëm

Ulli Leccino 2-vjeçar

500 L
Ulli 2-vjeçar, me kubik, me prodhimtari të mirë, kokrra të zeza dhe formë të zgjatur që prodhojnë vaj të përshtatshëm për konsum tryeze. Lartësia 130-150cm. Pesha 6kg. I përshtatshëm për mbjellje në vazo ose tokë të hapur.