Po shfaqet përfundimi i vetëm

Matilde 1-vjeçar

150 L
Matilde, fidan rrushi njëvjeçar me rrënjë të hapura, standart Europian. Rrush kokërrmadh. Përdoret për konsum tavoline dhe lëngje. SKEDA TEKNIKE