Po shfaqet përfundimi i vetëm

Mollë Golden rr.hapur 1-vjeçare

200 L
Mollë Golden rr.hapur është tepër e njohur me konsumatorët. Ka prodhimtari të shkëlqyer, frut mesatarisht të madh dhe piqet në tetor.