Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Eleones 22-5-11+2MgO+0.3B 25kg

2490 L
Eleones 22-5-11 është pleh posaçërisht për kulturën e Ullirit,Lajthisë,Arrët deri 5-vjeçare dhe pemë të tjera drufrutore në zhvillim.

Ulli Arbequina (Spanjoll) 1-vjeçar

400 L
Ulli 1 vjeçar, me kubik, me prodhimtari të lartë dhe konstante me fruta sferike që prodhojnë vaj me cilësi të shkëlqyer. Lartësia rreth 70-80cm. Pesha 4kg. I përshtatshëm për mbjellje në vazo ose tokë të hapur.

Ulli Frantoi 2-vjeçar

500 L
Ulli 2-vjeçar, me kubik, lartësia 130-150cm. Pesha 6kg. Mund të rezistojë deri në -8°-11°C. Rezistent ndaj thatësirës dhe erërave të forta, pak rezistent ndaj lagështirës. I përshtatshëm për mbjellje në vazo ose tokë të hapur.

Ulli Leccino 2-vjeçar

500 L
Ulli 2-vjeçar, me kubik, me prodhimtari të mirë, kokrra të zeza dhe formë të zgjatur që prodhojnë vaj të përshtatshëm për konsum tryeze. Lartësia 130-150cm. Pesha 6kg. I përshtatshëm për mbjellje në vazo ose tokë të hapur.