Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Fidan Kivi (Femër) Vazo

800 L
Fidan Kivi (Femër) fidan 1-vjeçar në vazo Italian. Shërben për polenizimin me kivin mashkull. Bima është kacavjerrëse gjetherënëse

Fidan Kivi (Mashkull) Vazo

800 L
Fidan Kivi Mashkull fidan 1-vjeçar në vazo import Italian. Shërben për polenizimin me kivin femër. Bima është kacavjerrëse gjetherënëse

Mollë Golden Vazo 3-vjeçare

600 L
Mollë Golden Vazo është tepër e njohur me konsumatorët. Ka prodhimtari të shkëlqyer, frut mesatarisht të madh dhe piqet në tetor.