Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Mollë Golden rr.hapur 1-vjeçare

200 L
Mollë Golden rr.hapur është tepër e njohur me konsumatorët. Ka prodhimtari të shkëlqyer, frut mesatarisht të madh dhe piqet në tetor.

Mollë Golden Vazo 3-vjeçare

600 L
Mollë Golden Vazo është tepër e njohur me konsumatorët. Ka prodhimtari të shkëlqyer, frut mesatarisht të madh dhe piqet në tetor.