Po shfaqen krejt 9 përfundimet

Dardhe Abate Fetel rr.hapur 1-vjeçare

200 L
Dardhe Abate Fetel rr.hapur është një varietet dardhash të vonshme të shtatorit: piqet nga shtatori dhe tregtohet deri në janar.

Dardhe Abate Fetel Vazo 3-vjeçare

600 L
Dardhe Abate Fetel Vazo është një varietet dardhash të vonshme të shtatorit: piqet nga shtatori dhe tregtohet deri në janar.

Dardhe Coscia rr.hapur 1-vjeçare

200 L
Dardhe Coscia rr.hapur është një varietet dardhash të hershme të verës: piqet nga korriku dhe tregtohet deri në shtator.

Lajthi Tondo Romano rr.hapur 1-vjeçare

400 L
Lajthi Tondo Romano është varitet lajthie italiane tepër i përhapur. Frut kokërrmadh dhe rendiment i shkëlqyer. Piqet në shtator.

Limon Italian Meyer ne Vazo

2400 L
Bimë rreth 2-3 vjeçare, në vazo me nënshartesë nano, e lartë rreth 70-80cm, peshë 10kg. Limoni Meyer mund të rezistoje deri ne temperatura dimërore -8° C. Mund të rimbillet në vazo por edhe në tokë të hapur aty ku klima e lejon.

Qershi Ferrovia rr.hapur 1-vjeçare

200 L
Qershi Ferrovia Vazo është varietet qershie e vonshme. Frut i madh, i kuq i errët, i rrumbullakët në formë zemre. Piqet rreth 15 qershorit.

Qershi Ferrovia Vazo 3-vjeçare

600 L
Qershi Ferrovia Vazo është varietet qershie e vonshme. Frut i madh, i kuq i errët, i rrumbullakët në formë zemre. Piqet rreth 15 qershorit.

Ulli Arbequina (Spanjoll) 1-vjeçar

400 L
Ulli 1 vjeçar, me kubik, me prodhimtari të lartë dhe konstante me fruta sferike që prodhojnë vaj me cilësi të shkëlqyer. Lartësia rreth 70-80cm. Pesha 4kg. I përshtatshëm për mbjellje në vazo ose tokë të hapur.

Ulli Frantoi 2-vjeçar

500 L
Ulli 2-vjeçar, me kubik, lartësia 130-150cm. Pesha 6kg. Mund të rezistojë deri në -8°-11°C. Rezistent ndaj thatësirës dhe erërave të forta, pak rezistent ndaj lagështirës. I përshtatshëm për mbjellje në vazo ose tokë të hapur.